loading

Cégünkről

Suzuki Barta Cégcsoport

A Barta Cégcsoport alapító tulajdonosai egy testvérpár, Barta József és Barta György. Az alapítók a rendszerváltás szeleit meglovagolva, a 90-es évek elején kezdték meg autós munkásságukat. Használtautók kereskedésével alapozták meg a későbbi sikereket, hiszen hosszú évek alatt több száz elégedett  ügyfelet szolgáltak ki németországi minőségi használtautókkal. 
A használtautós évek alatt Pakson alakították ki első központi telephelyüket, ahol az ügyfélkört és a kiszolgálás mihőségét jelentősen növelni tudták, na meg rendgeteg tapasztalatra tettek szert munkájuk során.

A Suzuki márkával a testvérpár 1995.ben került kapcsolatba, amikor megnyitották első új autós szalonjukat Sárbogárdon. 
A cégcsoport további autókereskedési Pakson 1996-ban, Szekszárdon 1998-ban nyitották meg kapuit a vásárlók előtt. 
2003-ban a Suzuki Barta újabb márkakereskedői jogot kapott Székesfehérvárra a Magyar Suzuki Zrt.-től. A végzett munka, a megteremtett forintok következetes visszaforgatásával ma már a cégcsoport négy szalont működtet sikeresen. 

 A Barta Cégcsoport  jelenleg kétgenerációs családi központi irányítású, kimagasló autós múlttal rendelkező vállalategyüttes. Hazai és nemzetközi téren jelentős szerepet játszik a közép-európai autókereskedelemben. Egyedi autókereskedelemű szemléletű bérautós ágazatot üzemeltet Magyarországon. E mellett autóflotta kezelőként, márkakereskedő és márkaszerviz üzemeltetőként is jelen van a magyarországi autóspiacon.

Az autószalon és szerviz jellemzőit az abszolút ügyfél centrikus gondolkodás és kiszolgálás határozza meg. A magas színvonalú tárgyi feltételek mellett fiatal, dinamikus, ugyanakkor felkészült, több éves tapasztalattal bíró szakembergárda biztosítja ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítását!

"Suzuki Barta - a Garancia"  szlogen már évtizedek óta kíséri méltóan a cégcsoport fejlődését. 
Szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük ügyfeleink igényeinek és elégedettségének megfelelően.

  

Keressen meg minket,

biztosan megegyezünk!

 

Barta Cégcsoport