loading
Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid SUV ajánlatok

Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid SUV ajánlatok

Ismerje meg kedvezményes Suzuki Hybrid SUV ajánlatainkat márkakereskedésünkben!

Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid modelljeinket most akár 1.000.000 Ft kedvezménnyel viheti haza!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Kérjen árajánlatot!

Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid modellek vásárlása esetén most ajándék csomagjaink közül is választhat!

Tudjon meg többet!

 

 

Suzuki Vitara Hybrid 48V - Kell ennél több?

Suzuki Vitara Hybrid 48V

A Vitara Hybrid 48V megújult, hibrid hajtású változatában minden megvan, amire csak szüksége lehet! A nagyobb SUV-okhoz képest igazán kedvező fogyasztásának, és nagy rakterének köszönhetően városba is kifejezetten jó választás, de az AllGrip összkerékhajtás miatt a legzordabb időjárási körülményekkel és útviszonyokkal is megküzd!

 

Ismerkedjen meg egy erős, feltűnő, többfunkciós és igazán sokoldalú járművel és próbálja ki a hamisíthatatlan SUV-élményt személyesen! Jelentkezzen tesztvezetésre!

Tesztvezetés

Suzuki Vitara Hybrid 48V 
Suzuki Vitara Hybrid 48V akár 1.000.000 Ft kedvezménnyel!
 

SX4 S-CROSS Hybrid 48V
 A vérbeli Suzuki SUV

Suzuki S-Cross Hybrid 48V

A Suzuki SX4 S-CROSS Hybrid 48V a maga nemében tökéletes. Egyszerre egy terepjáró, ami a legextrémebb körülmények között sem hagyja cserben, és egy kényelmes, tágas városi autó, ami elegáns és illik szinte bármilyen alkalomhoz.

 

Új 48 voltos hibrid rendszerének köszönhetően, mely egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból és egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll az autó lassításkor áramot fejleszt, mely eltárolódik, így az új változatot még alacsonyabb fogyasztás jellemzi!

 

Sokoldalúságának köszönhetően ez a modell tökéletesen alkalmazkodik a modern autók filozófiájához, és napjaink fürge, dinamikus életviteléhez. Ismerje meg nálunk a modellt most Hibrid hajtással! Most még gazdaságosabb és még kevesebb károsanyagot bocsát ki.

Tesztvezetés

Suzuki S-Cross Hybrid 48V 
SX4 S-CROSS Hybrid 48V akár 1.000.000 Ft kedvezménnyel!

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel kereskedésünket.