loading
Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid SUV ajánlatok

Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid SUV ajánlatok

Ismerje meg kedvezményes Suzuki Hybrid SUV ajánlatainkat márkakereskedésünkben!

Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid modelljeinket most
akár 1.150.000 Ft kedvezménnyel viheti haza!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Kérjen árajánlatot!

Suzuki Vitara és SX4-S-Cross Hybrid 48V modellek
mellé most 3+7 év Hybrid Pro garancia jár!


Tudjon meg többet!

 

 

Miért válasszon Suzuki hibrid autót?

A hibrid technológia csökkenti autója szén-dioxid kibocsátását és üzemanyag-fogyasztását, ezáltal nemcsak környezetkímélő, de jóval gazdaságosabb választás is.

A Suzuki hibrid rendszerei könnyűek, kompaktak és rendkívül hatékonyak.

A Hybrid 48 V rendszert egy benzinmotor, egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor tökéletes összehangoltsága működteti. Az autó lassításakor áram keletkezik, melyet az akkumulátor eltárol, ezáltal fogyasztása még alacsonyabb lesz!
 
Ismerje meg Hybrid 48 V modelljeinket!


 

 

Suzuki Vitara Hybrid 48V
Kedvezményesen már 5.710.000 Ft-tól.
Már automata váltóval is elérhető!

Suzuki Vitara Hybrid 48V

A Suzuki Vitara megújult. Erősebb lett, feltűnőbb és most már hibrid változatban is elérhető. Magabiztos vonalvezetése minden részletében egy igazán karakteres kalandorrá teszi.

 • Karakteres külső: A megújult Vitara jellegzetes SUV formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszk és az elegáns krómbetétes lökhárító, valamint a stílusos, kéttónusú fényezés azonnal felismerhetővé teszik az új Vitarát.

 • Lenyűgöző belső: A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selyem fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent a helyén talál, a jobb minőségű utastérben az új kárpittal borított ülések pedig teljes kényelmet biztosítanak.

 • Ragyogó fényszórók: A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéséhez, LED technológiája pedig ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos is.

 • Korszerű csatlakozás: A 7 colos érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon.

 • Menetdinamika: Az AllGrip Select segítségével kiválaszthatja az adott terepre való összkerékhajtási módot, vagy rábízhatja magát a fejlett rendszerre, hogy magabiztosan vághasson neki az ismeretlennek, és újabb élményeket gyűjtsön.

 • Mindig elemében: Az új Vitara erejét a Suzuki vadonatúj BoosterJet motorjai adják. A modern és hatékony, tartós és tiszta üzemű, turbófeltöltéses benzinmotor bőséges nyomatéka mindig elegendő lendületet biztosít, példásan csekély üzemanyag-fogyasztás mellett.

 

Suzuki Vitara Hybrid 48V 
Suzuki Vitara Hybrid 48V akár 1.060.000 Ft kedvezménnyel!

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel

Tesztvezetés 

 

SX4 S-CROSS Hybrid 48V
Kedvezményesen már 5.670.000 Ft-tól.
Már automata váltóval is elérhető!

Suzuki S-Cross Hybrid 48V

A Suzuki SX4 S-Cross eljuttatja a világ végére is. Látványos és robusztus crossover, mely mindig ki fog tűnni a tömegből!

 • Magával ragadó formavilág: A Suzuki SX4 S-Cross szemből és hátulról egy feltűnő és tekintélyt parancsoló crossover, oldalról pedig sportos vonalvezetésű családi autó. Minden szemszögből és minden úton, az SX4 S-Cross mindig ki fog tűnni a tömegből!

 • Ötletes belső: Az SX4 S-Cross jól átgondolt belső tere tágas ötletesen variálható. Az utasokat praktikus megoldások és számtalan kényelmi funkció kényezteti, hogy a leghétköznapibb autózásból is álomutazás legyen.

 • Mindent visz: Jól kihasználható 430 literes csomagtere a 60:40 arányban osztott hátsó üléstámlák lehajtásával sokféleképpen tovább bővíthető és variálható. Az egyes modellek poggyásztere a több pozícióban is rögzíthető raktérpadló segítségével még rugalmasabban használható.

 • Hatékonyság: Dinamikus motorjaival és precíz váltóival a SX4 S-Cross mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről.

 • Fokozott biztonság: A Suzuki által szabadalmaztatott Total Effective Control Technology (TECT) karosszéria egy baleset során a fellépő ütközési energiát úgy nyeli el, hogy nemcsak az autó utasait, hanem adott esetben a gyalogosok testi épségét is a lehető legnagyobb mértékben megóvja.

 • Okos technológiák: A Suzuki SX4 S-Cross felszereltsége olyan intelligens biztonsági technológiákat is tartalmaz, mint az adaptív tempomat, a hegymeneti elindulássegítő vagy a radaros vészfék-asszisztens.

 

Suzuki S-Cross Hybrid 48V 
SX4 S-CROSS Hybrid 48V akár 1.150.000 Ft kedvezménnyel!

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel

Tesztvezetés


A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel kereskedésünket.
*Suzuki Vitara – Felszereltségtől és motorizáltságtól függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: WLTP szabvány szerint: 4,939 – 7,31 l/100 km, NEDC szabvány szerint: 4,2-5,5 l/100km, CO~2~-kibocsátás vegyes használat mellett: WLTP szabvány esetében: 111,49 - 165,24 g/km, NEDC szabvány alapján: 96,36 – 124,53 g/km. A változtatás jogát fenntartjuk.
*A hazai gyártású új Vitara és SX4 S-Cross modellekhez a motort, a turbófeltöltőt,a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésekben.