loading

Suzuki Swift ajánlatunk

Ismerje meg kedvezményes Suzuki Swift ajánlatunkat! Vigye haza ezt a lendületes, hibrid hajtású városi autót most akár 780.000 Ft kedvezménnyel!

Suzuki Swift modelljeinket most akár
780.000 Ft kedvezménnyel viheti haza!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Kérjen árajánlatot!

Raktárkészlet


A Suzuki Swift Hybrid 12V modellek
mellé
 most 3+7 év Hybrid Pro garancia jár!


Tudjon meg többet!

 

 

Miért válasszon Suzuki hibrid autót?

A hibrid technológia csökkenti autója szén-dioxid kibocsátását és üzemanyag-fogyasztását, ezáltal nemcsak környezetkímélő, de jóval gazdaságosabb választás is.

A Suzuki hibrid rendszerei könnyűek, kompaktak és rendkívül hatékonyak.

A Hybrid 12 V rendszert egy benzinmotor, egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor tökéletes összehangoltsága működteti. Az autó lassításakor áram keletkezik, melyet az akkumulátor eltárol, ezáltal fogyasztása még alacsonyabb lesz!
 
Ismerje meg a Suzuki Swift Hybrid 12V modellt!


 

 

Suzuki Swift Hybrid 12V
Kedvezményesen már 4.260.000 Ft-tól.


Swift megörökölte a népszerű típus jellegzetes stílusát, de új elemeivel friss és naprakész külsőt öltött. Színes egyéniség, amely az érzékekre hat. Ha mellette dönt, minden nap alig várja majd, hogy a kormánya mögé ülhessen, és kezdetét vegye a vezetés izgalmas élménye.

  • Sportos belső: A műszerfal tervezése során a vezetőt helyezték a középpontba. A versenyautóra emlékeztető, D-alakú kormánykerék, a határozott tartású ülések és a vezető felé fordított középkonzol sportos hangulatot teremtenek.
  • Otthonos tér: A járműtervezés fejlődésének köszönhető, hogy a kompaktabb külső méretek mellett a Swiftben az utastér és a csomagtér mérete is bővült, így kényelmesebben elférnek utasai, és a csomagok számára is bőséges hely áll rendelkezésre
  • Színes információs rendszer: A műszercsoport közepén elhelyezkedő, korszerű, 4,2 colos, színes információs kijelző pontos és könnyen áttekinthető adatokkal tájékoztatja a vezetőt a jármű viselkedéséről és működéséről.
  • Hihetetlenül fordulékony: Kompakt méretei és közvetlen kormányzása könnyen manőverezhetővé teszik a Swiftet a legszűkebb városi utcákban és parkolóhelyeken is.

 
Suzuki Swift Hybrid 12V akár 780.000 Ft kedvezménnyel!

Ajánlatkérés

Raktárkészlet

Kapcsolatfelvétel

Tesztvezetés 


A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel kereskedésünket.
Suzuki Swift: A Hybrid 12V-vel szerelt modell felszereltségtől és motorizáltságtól függő üzemanyag-fogyasztása vegyes használat mellett, NEDC szabvány alapján: 3,7-4,6 l/100 km, WLTP szabvány esetében: 4,9-6,3 l/100 km, és CO2-kibocsátása vegyes használat mellett: NEDC szabvány alapján: 83-104 g/km, WLTP szabvány esetében: 111-142 g/km. A változtatás jogát fenntartjuk.
Az Swift modellekhez a motort, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes.